Paras suomalainen CS:GO tiimi tänään?

Date

Organization:

Value of the Tip (0-100)

If the team is not in the TOP list:

Mikä on paras suomalainen CS:GO tiimi tänään, ja mikä on suomalainen tiimi? Kysymys sai aivan uuden merkityksen, kun FPX ilmoitti, ettei se päässuyt Chrisin kanssa sopimukseen vaan hänen tilallaan nähdään tuttu suomalainene CS:GO ammattilainen.

Siinä missä Chris De Jong ei todellakaan ollut huono paikallaan, mutta jatkoa ei FPX:ssä tullut, niin nyt saamme nähdä kahden suomalaisen ammattilaisen värittämän FPX joukkueen, eli yhtä monta suomalaista kuin ENCE:n CS:GO tiimissä… kumpi siis on suomalaisempi? Vai näyttääkö HAVU, mistä päin ******* HAVUN otteista saadaan tänä iltana näytä MIBR:iä vastaan: https://www.hltv.org/matches/2346774/mibr-vs-havu-snow-sweet-snow-2

Miikka suNny Kemppi liitettiin jo viime vuonna huhuissa FPX uuteen rosteriin, mutta epäviralliset lähteet kertoivat hänen silloin yrittäneen saada omaa porukkaa kasaan. Tämäkin sopimus nyt FPX:n kanssa on StandIn-sopimus eli väliaikainen pelipaikka, mutta kuka tietää? Jos pelit luistavat, tässä olisi saman tien paikka Tier1 joukkueessa. Miikka on Aleksin ja nykyisen uuden tiimikaverinsa kanssa varmasti sivustomme eniten esillä olleet pelaajat (!).

FPX on mukana nyt viikon päästä alkavassa ESL Pro League Season 13:ssa. Sen ryhmässä ovat myös BIG, Heroic, Complexity, OG sekä Renegades Australiasta. ENCE pelaa ryhmä B:ssä, jossa se saa vastaansa Vitalityn, G2, moussports, FaZe ja NiP.

Mitä mieltä sinä olet Miikan paikasta FPX:n rosterissa, onko käynti lyhyt vai pidempi?

Tip

More
articles